|
|
|||||||
| FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| Sport | Sportske Diskusije Sportki Svijet /Košarka / Rukomet / Hokej / Fudbal / Nogomet Soccer - Fudbal - Nogomet - Football - Futebol - Calcio - Voetbal... Premier Liga Bosne i Hercegovine | Reprezentacija Bosne i Hercegovine | Reprezentacija Kanade | Toronto FC | Major League Soccer | World Cup | Euro | Evropske Lige... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ovdje ce biti razne stream opcije sat vremena pred tekmu
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=34090&part=sports |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Kod mene je "World TV" kutija, ja imam vec skoro dvije godine ali ja idem prko USA legalno je sve a to je doslo i prosle godine u Kanadu ,mozes izabrati imaju dva paketa .Prvi Hayat,Bostel,BN a drugi paket dva pinka .
Ako neznas koji je kanal Boste to su ovi iz Chickaga pravi kanal prva liga interesantan skoro kao Hayat ako ti treba vise informacija dacu ti ja brojeve tel... Sad priprema HAJMMMOOO Bosno Bosno hajmo Hercegovinooooooooooo
|
||||
|
||||
|
2-4 za Bosnu
|
|||
|
|||
|
hajmo da se organuzejemo da iduce utakmice pratimo svi skupa u nekim restoranu ili kaficu sigurno ima 1000 bosanac ovdje u GTA
|
|
|
|||
|
|||
|
Raja bice utakmica u Galaxy restoranu sutra.
5004 Timberlea Boulevard Mississauga |
|
|
|||
|
|||
|
jel to 100% sigurno za Galaxy???
|
|
|
|||
|
|||
|
sir yes sir!
|
|
|
|||
|
|||
|
eh hvala care, i ja sam bas sad nazvo Galaxy i oni su potvrdili isto, hvala Bogu nemoram se opet ganjati sa ovim internet streams.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|